pikler-dreieck-mit-rutsche

Pikler Triangle: Et legetøj, der er mere end bare sjovt

Fra eksperterne hos Studio Belize® - Designstudio for produkter til børn:

Forestil dig at give dit barn et stykke legetøj, som ikke bare er sjovt at lege med, men som også fremmer dets fysiske og mentale udvikling. Et stykke legetøj, der vækker dit barns nysgerrighed og kreativitet og opmuntrer det til at udforske sine omgivelser på egen hånd. Lyder det ikke fantastisk? Så lad os gå på opdagelse i Pikler-trekantens verden sammen.

Hvad er en Pikler-trekant?

En Pikler Triangle, også kendt som en klatretrekant, er en klatreanordning, der kan justeres i højden og foldes sammen, og som er baseret på Pikler-pædagogik. Det blev udviklet af den ungarske børnelæge Emmi Pikler og er designet til at udvikle dit barns motoriske færdigheder og uafhængighed. Der findes mange forskellige modeller på markedet, vi anbefaler Klatretrekant med rutsjebane og helt sikkert også en klatretrekant i træ.

kletterdreieck-mit-rutsche-pikler

zum-produkt

Klatretrekanters kvalitet og robusthed

Når det handler om at vælge den rigtige klatretrekant, spiller kvalitet og robusthed en afgørende rolle. Der findes mange forskellige modeller på markedet, som adskiller sig i design, størrelse og funktion. Men uanset hvilken model du vælger, skal du sørge for, at den er lavet af robust materiale og lever op til sikkerhedsstandarderne. Det er vigtigt, at trinene er skruet fast og ikke limet. Det gør, at trinene hurtigt brækker af. Med den Pikler-trekant med rutsjebane RICKI RACKA® fra Studio Belize® blev den såkaldte "dobbeltsidede grubskrue" brugt. Denne skrue af høj kvalitet gør trinene på denne klatretrekant særligt stabile og til en af de mest robuste på markedet.

I dag findes der også discountprodukter som Aldi-klatretrekanten eller Playland-klatretrekanten . Men selv hvis du er interesseret i produkter fra andre mærker, bør du helt sikkert være opmærksom på tilstrækkelig kvalitet. Intet er mere irriterende, end når din elskede Pikler-trekant går i stykker efter kort tid.

Det er også værd at kigge efter brugte Pikler-trekanter af god kvalitet for at få en "god handel". Her på RICKI RAKCA® - prøvesalg er der ofte udstillere fra butikker eller messer eller lidt brugte modeller fra udlejningsvirksomheden i Studio Belize®.

Emmi Pikler og Pikler-pædagogikken

Emmi Pikler var en ungarsk børnelæge og pædagog, som udviklede en revolutionerende metode til småbørnspædagogik. Hun troede fuldt og fast på, at børn lærer bedst, når de selv kan opdage deres omgivelser og evner. Denne filosofi danner grundlaget for Pikler-pædagogikken og Pikler-klatretrekanten , såvel som for Montessori-pædagogikken.

Fordelene ved bevægelse for dit barns udvikling

Bevægelse spiller en afgørende rolle i dit barns sunde udvikling. Det fremmer ikke kun den fysiske udvikling, men også den mentale og følelsesmæssige udvikling.

mental og følelsesmæssig udvikling. Gennem bevægelse lærer dit barn at udforske sine omgivelser, opdage sine evner og afprøve sine grænser. En Pikler Triangle giver dit barn en sikker og legende måde at udvikle disse vigtige færdigheder på.


pikler-dreieck-rickiracka

De negative effekter af for meget skærmtid

I en verden, hvor iPads, smartphones og fjernsyn bliver mere og mere nærværende, er det særligt vigtigt at give dit barn nok motion. For meget skærmtid kan påvirke dit barns fysiske og mentale udvikling og føre til problemer som fedme eller koncentrationsbesvær. En Pikler Triangle er et fremragende alternativ til digitale medier. Den opfordrer til bevægelse og giver dit barn en meningsfuld og sund aktivitet.

Konklusion

En Pikler Tri angle er mere end bare et stykke legetøj. Det er et værdifuldt redskab, der støtter dit barns udvikling og giver en masse sjov på samme tid. Det er en gave, der hjælper dit barn med at opdage sin verden med nysgerrighed, kreativitet og selvtillid. Uanset om du er på udkig efter en udendørs klatretrekant, en indendørs klatretrekant med rutsjebane eller en klatretrekant fra 1 år, er der en passende model til enhver alder og præference. Det bedste tidspunkt at købe en Pikler-trekant med rutsjebane er den første fødselsdag.

Læs også vores blogartikel for mere inspiration: Babysenge: Bell Kink om bæredygtigt design

×