Kochen mit Kindern - 10x kinderleichte Rezepte

Madlavning med børn - 10x nemme opskrifter til børn

At lave mad med børn kan være en sjov og lærerig oplevelse. Ikke alene er det en god måde at tilbringe tid med børnene på og lære dem vigtige færdigheder, men det er også en chance for at opmuntre dem til at prøve sunde fødevarer. Børn, der begynder at deltage i madlavningen i en tidlig alder, udvikler en positiv holdning til sund kost og lærer, hvordan man tilbereder sunde måltider.

kochen-mit-kindern

Her er ti sunde og børnevenlige opskrifter, som du kan tilberede sammen med dine børn:

  1. Fuldkornspandekager: Disse pandekager er et sundt alternativ til almindelige pandekager og er perfekte til madlavning med børn. Børnene kan hjælpe med at røre og stege pandekagerne.

  2. Quinoa-salat: Quinoa er et sundt og proteinrigt korn, som er perfekt til en salat. Børnene kan hjælpe med at vaske og snitte grøntsagerne og blande quinoaen med deres yndlingsingredienser.

  3. Forårsruller: Disse ruller er fyldt med sunde blandede grøntsager og er perfekte for børnehænder at hjælpe med at rulle og samle.

  4. Kyllingefajitas: Disse fajitas er et sundt alternativ til fastfoodfajitas og er perfekte til madlavning med børn. Børnene kan hjælpe med at skære og krydre kyllingen og samle deres egne fajitas.

  5. Gryderet med courgette-nudler: Denne gryderet er et sundt alternativ til traditionelle pastagryderetter og er perfekt til madlavning med børn. Børnene kan hjælpe med at skære courgetten og samle gryderetten.

  6. Ovngrøntsager: Disse ovngrøntsager er et sundt tilbehør og er perfekte til madlavning med børn. Børnene kan hjælpe med at vaske og skrælle grøntsagerne og krydre dem, som de har lyst til.

  7. Kyllingecouscouspande: Denne pande er et sundt og nemt måltid, hvor børnene kan hjælpe med at hakke kyllingen og blande ingredienserne.

  8. Kartoffel- og ostepande: Denne pande er et sundt og lækkert alternativ til chips og er perfekt til madlavning med børn. Børnene kan hjælpe med at skrælle og skære kartoflerne.

  9. Spyd med kylling og peberfrugt: Disse spyd er et sundt og nemt måltid, hvor børnene kan hjælpe med at samle spyddene og krydre kyllingen.

  10. Havregrynsæblemuffins: Disse muffins er et sundt og lækkert alternativ til almindelige muffins og er perfekte til madlavning med børn. Børnene kan hjælpe med at blande ingredienserne og forme muffinsene.

    Madlavning med børn kan nogle gange være noget rod, men det er en god måde at introducere dine børn til sund kost og glæden ved at lave mad. Ved at bruge friske ingredienser og involvere børnene i madlavningsprocessen kan du sikre, at din familie får sunde og velsmagende måltider.

Måske vil du også finde denne artikel interessant? Montessori: Opmuntring gennem rumdesign og legetøj

×