Einrichtungs-Ideen

Regal Dekorieren - So gehts!

Mit sorgfältig ausgewählten Deko-Objekten & den richtigen Deko-Arrangements verwandelst Du jedes Regal in einen echten Blickfang.

Hier findest Du Idenn & einen Schritt-Für-Schritt Leitfaden für die Dekoration Deines Regals.

Lass Dich von unseren Dekoideen für Dein Regal inspirieren!

------------------------------------

Inspiration

Regale mit Persönlichkeit

"Ein Regal ist nicht nur Ablage, sondern die Leinwand des Lebens – gestalte es mit Liebe, und es erzählt Deine Geschichte."

- Bell Kink

Gründerin von Studio Belize

Hyldeindretning: 5 smukke ideer til din hylde

1. Valg af dekoration til din hylde

Der findes utallige ideer til dekoration af hylder, men det er ofte svært at komme i gang. Beslut dig først for, hvilke genstande du vil starte med. Det er ligegyldigt, om du tilføjer til eksisterende yndlingsgenstande eller starter fra bunden. Dekorative figurer giver dig mange muligheder for at udtrykke din personlige stil - hvad enten det er detaljerede, legende figurer, enkle skulpturer med stærk udtryksfuldhed eller personlige minder fra fjerne steder.

Urtepotter med kaktus, sukkulenter eller andre planter giver en smuk kontrast til pyntegenstande og giver liv til hylden. Planter som elfenben og peperomier kræver ikke meget plads og trives også i skyggefulde hjørner. Vaser, hvad enten de er fyldt med blomsterbuketter eller står alene, liver op i enhver indretning.

Ure, der læner sig afslappet op ad hyldens bagvæg, eller et stilfuldt bordur sætter særlige accenter.

Æsker er ideelle til at dekorere åbne hylder. De skjuler stilfuldt dokumenter og andre småting.

Lys skaber blød belysning på hylden og skaber interessante lyseffekter.

Lysestager og fyrfadslys ser særligt harmoniske ud, når de er arrangeret i grupper. Sørg for, at stearinlysene har plads nok til at brænde sikkert.

Billedrammer er ideelle til hylden i stuen. Udstil personlige minder i billeder eller indram dit yndlingsprint. Skåle er et smukt hjem for dekorative figurer og andre småting. Om de skal fyldes eller placeres enkeltvis, afhænger af din smag.

Bøger behøver ikke kun at stå i bogreolen. Brug illustrerede bøger som grundlag for andre dekorative genstande, eller lav små stakke af forskellige værker.

Få flere tips til indretning af bogreoler i vores boligreportage med bloggeren Consti fra dreieckchen.de.

buecherregal-weiss
MOKU bogreol
Modulær og kan udvides

2. Indretning af hylder - med et harmonisk helhedsindtryk, når du indretter

Hvis du placerer flere dekorative genstande, vil disse tips hjælpe dig med at skabe et harmonisk ensemble.

Et ujævnt antal genstande ser mere tiltalende og åbent ud for folk. Tre eller fem pyntegenstande skaber sammen et indbydende helhedsbillede.

Brug kontrasterende pyntegenstande for at skabe spændende kontraster. Uanset materiale, størrelse eller form - modsætninger tiltrækker hinanden. Kombiner for eksempel en skinnende keramikvase med en grov træskål. Pas på ikke at blande for mange forskellige stilarter for at bevare et harmonisk look. To kontraster er ofte tilstrækkeligt.

Flere genstande af samme type, som f.eks. træfigurer, kan udgøre en attraktiv dekoration. Vælg forskellige størrelser for at få et ensartet, men alligevel livligt billede. Et livligt farvestænk, f.eks. blomster, kan bryde helheden.

Træd et skridt tilbage en gang imellem og se på helheden. Når man indretter, er det vigtigt at se hylden som en helhed.

3. Tips til indretning af din væghylde

Væghylder ser ofte mere sarte ud end gulvhylder. Vær forsigtig med ikke at overbelaste hylden visuelt. Vælg dekorationer, der matcher hyldens design og materiale.

Mange væghylder er et kunstnerisk blikfang selv uden megen dekoration. En dekorativ metalhylde kan stå alene.

4 Sådan dekorerer du din bogreol på en attraktiv måde

En bogreol er ikke kun et sted, hvor man opbevarer sine yndlingsbøger, den kan også bruges til at udstille dem dekorativt. Bogstøtter sikrer ikke kun bøgerne, men er også et dekorativt element. Vær opmærksom på balancen: tunge bøger har brug for robuste bogstøtter, mens sarte modeller er velegnede til lette bøger og magasiner. For et særligt ensartet look kan du sortere dine bøger efter farve. Nogle interiørbloggere går endnu længere og viser bøgerne med forsiden opad for at få et ensartet look.

5. Dekorativ køkkenhylde: øg glæden ved at lave mad

Designet af køkkenhylden kan være enkelt og ukompliceret. Ved at placere praktiske hverdagsting på køkkenhylden bliver de ikke bare en del af indretningen, men er også altid lige ved hånden, når du har brug for dem. Der er ingen grund til at rode rundt i skuffer for at finde det redskab, du har brug for. Køkkenredskaber som træskeer, piskeris og lignende kan opbevares i en dekorativ beholder. Tilføj stilfulde glas, et køkkenur eller dit yndlingskaffekrus til din hylde efter behov. Urteplanter er også en smart og smuk måde at pynte din køkkenhylde på. Omgiv dig med ting, der gør det sjovt at lave mad.

Eksperimenter med forskellige arrangementer af dine yndlingsgenstande. God fornøjelse med at indrette og realisere dine ideer til køkkenhylden!

×