spielzeug-ab-1-Jahr

Det perfekte legetøj fra 1 år

Fra eksperterne hos Studio Belize® - Designstudio for produkter til børn:

At vælge det rigtige legetøj til børn over et år kan være en udfordring, da barnets behov og evner ændrer sig hurtigt. Det er vigtigt at vælge legetøj, der understøtter barnets udvikling og giver det glæde. I denne blogartikel vil vi dele fire gode alternativer til traditionelt legetøj.

Hvilket legetøj til børn fra 1 år?

pikler-trekant

RICKI RACKA®
Pikler Trekant

til-produktet

Det første legetøj, vi gerne vil introducere, er Pikler Trekant. Dette populære legetøj er designet til at udvikle finmotorik, kropskoordination og selvstændighed. Det er en konstruktion af trætrin i form af en trekant. Det giver børn mulighed for at deltage i en række aktiviteter, såsom at klatre, glide og balancere. Det er sikkert, stabilt og solidt bygget og kan bruges af børn i alderen 8 måneder til 7 år. Det er vidunderligt at se, hvordan børn klatrer på Pikler Triangle og lærer om deres færdigheder gennem en række klatrelege.

musik-set

Et andet godt stykke legetøj til børn over et år er et musiksæt. Musikalske aktiviteter kan udvikle finmotorikken, koncentrationen og kreativiteten. Et simpelt sæt med trommer, xylofoner eller stænger kan opmuntre børn til at lave musik og udforske deres musikalitet.

træklodser

Byggeklodser er et andet godt stykke legetøj til børn over et år. De hjælper med at udvikle finmotorikken og den rumlige fantasi. Der findes mange forskellige typer byggeklodser, fra træklodser til blødere og mere sikre klodser til mindre børn. Byggeklodser kan også bruges som åbent legetøj, da børn kan sætte dem sammen og kombinere dem på utallige måder.

Et sidste stykke legetøj, vi anbefaler, er et dørlegetøj. Denne type legetøj hænger på indersiden af en dør og giver masser af muligheder for læring og leg, f.eks. knapper, kontakter, lys og lyde. De er gode til børn, der lige er begyndt at gå og udvikle deres finmotorik og koordination.

I det hele taget er der mange gode alternativer til traditionelt legetøj til børn over et år. Pikler Triangle Pikler trekanten musiksættet og byggeklodserne er blot nogle få eksempler på vidunderligt legetøj til børn over 1 år. De fremmer barnets udvikling og giver pædagogisk værdifuld legesjov.

Denne artikel er også interessant? De perfekte gaver til 1-årige

×