kletterdreieck-mit-rutsche-baby

Klatretrekant med rutsjebane: Undgå almindelige fejltagelser

Fra eksperterne hos Studio Belize® - Designstudio for produkter til børn:

Klatretrekanten med rutsjebane, også kendt som kyllingestigen eller Pikler trekanten Klatretrekanten med rutsjebane, også kendt som kyllingestigen eller Pikler-trekanten, er et Pikler- eller Montessori-legetøj af høj kvalitet, som findes på mange børneværelser. Det giver værdifuld udvikling af færdigheder for dine små opdag elsesrejsende. Men der kan ske fejl, når man køber, bruger og plejer dem. I denne artikel vil vi se på de mest almindelige fejl og give dig tips til, hvordan du undgår dem.

pikler-trekant-Klatretrekanten-med-rutsjebane

Klatretrekant med rutsjebane

til-produktet


Hvad er de mest almindelige fejl, når man køber en klatretrekant?

1. Mangel på robusthed

En robust kl atretrekant er afgørende. Se efter en robust konstruktion og materialer af høj kvalitet. Klatretrekantsættet eller den justerbare klatretrekant er gode eksempler på solide klatrestativer til babyer og småbørn.

2. Manglende rutsjebane eller overflødige ekstra dele

Leverandører af klatretrekanter tilbyder ofte en række ekstra dele. Før du køber, bør du spørge dig selv, hvilken ekstra del der virkelig er nødvendig. Rutschebanen er en del af originaludstyret og bruges flittigt af børn i alle aldre. Derfor bør 2in1-rutschebanen ifølge Pikler absolut være en del af købet. De helt små bruger rutsjebanen og hønsestigen som kravlerampe, senere til at rutsje på eller som rampe til legetøjsbiler og bamser. Alle andre ekstra dele er "nice to have", men egentlig ikke nødvendige. Reglen her er: "Less is more."

bæredygtige-babyprodukter-bellkink

3. Forkert afstand og tykkelse på trinene

Trinene i Pikler-trekanten er et vigtigt aspekt. Vær opmærksom på tykkelsen og afstanden mellem trinene. De skal passe til dit barns små hænder og give plads nok til sikker klatring. Det er vigtigt, at dit barns hoved ikke kan komme i klemme mellem trinene. Vi anbefaler en tykkelse på 2,5 cm og en afstand mellem trinene på 10-12,5 cm.

Klatretrekant med rutsjebane: Fejl ved brug

1. Manglende sikkerhed

Indendørs gymnastik på klatretrekanten med rutsjebane er en fantastisk måde for dit barn at udvikle sine motoriske færdigheder på. Men sikkerheden kommer først! Sørg for, at klatretrekanten står på en skridsikker overflade, og at der er plads nok omkring den. Alle genstande, der er farlige, og som dit barn kan falde ned på, skal fjernes fra legeområdet. Sikkerhed først på din indendørs eventyrlegeplads!

2. Overbelastning af barnet

Alle børn udvikler sig i deres eget tempo. Tving ikke dit barn til at følge Pikler trekanten med rutsjebane hvis han eller hun ikke er klar til at bruge den. Lad det udforske trinene i trekanten i sit eget tempo.

Gå på opdagelse nu!

pikler-trekant

RICKI RACKA®

Pikler trekant med rutsjebane

til-produktet-button

Fejl ved pleje af klatretrekanten

1. Forsømmelse af rengøring

Klatrelegetøj, som f.eks. klatretrekanten til børneværelset, bør rengøres regelmæssigt. Hvis det er muligt, skal du sørge for kun at rengøre det med vand og en bomuldsklud. Aggressive rengøringsmidler bør undgås.

2. Manglende inspektion

Tjek regelmæssigt klatrestativets træ , skruerne og ophængsbasen på Pikler-rutsjebanen for eventuelle skader. På den måde kan du sikre, at dit barn altid leger sikkert.

Konklusion

Med disse tips kan du undgå de mest almindelige fejl, når du bruger en klatretrekant med rutsjebane, og give dit barn et sikkert og sjovt legemiljø. Til pædagogisk opmuntring.

Læs også vores blogartikel for mere inspiration: Babysenge: Bell Kink om bæredygtigt design

×