Skiftende enhed

Den perfekte puslekommode: 8 tips til købet

et er altid en stor glæde at få en baby , men det fører også mange forberedelser med sig. En af de vigtigste anskaffelser til børneværelset er en puslebord. Men hvad skal man holde øje med, når man køber en? Her er nogle tips, der kan hjælpe dig med at finde den perfekte puslekommode.

-------------------------------------

Tip: Oplev Studio Belize® Design Studio for baby- og børneprodukter - Oplev det nu!

-------------------------------------

Den perfekte puslekommode: 8 tips til købet

Fra eksperterne hos Studio Belize® - Designstudio for produkter til børn:

Ankomsten af en baby er altid en grund til glæde, men det bringer også en masse forberedelser med sig. Et af de vigtigste indkøb til børneværelset er puslebordet. Men hvad skal du kigge efter, når du køber en? Her er nogle tips, som kan hjælpe dig med at finde den perfekte puslekommode.

Hvad skal du kigge efter, når du køber en puslekommode?

bæredygtige-børneprodukter

Indholdsfortegnelse:

  1. Er et puslebord virkelig nødvendigt?
  2. Den rigtige størrelse og højde på puslebordet
  3. Fleksibilitet og tilpasningsevne
  4. Opbevaringsplads og organisering
  5. Placering og placering
  6. Forholdet mellem pris og ydelse
  7. Kvalitet og sikkerhed
  8. Konklusion

1. Er et puslebord virkelig nødvendigt?

Et puslebord er dybest set en af de vigtigste ting, du har brug for til en baby. Det giver ikke kun et sikkert og behageligt sted at skifte ble, men også opbevaringsplads til alle de nødvendige redskaber. Et puslebord med pusleplade kan også bruges længe efter, at barnet er blevet skiftet på børneværelset, især hvis det er en modulopbygget hylde med pusleplade.

2. Den rigtige størrelse og højde på puslebordet

Puslebordet skal være mindst 55 cm dybt og 70 cm bredt, ideelt set endda 70 x 80 cm. Alle hjørner skal være afrundede, og de hævede sider skal være mindst 10 cm høje. Afhængigt af kropsstørrelsen anbefales en højde på mellem 85 og 100 cm for at undgå rygsmerter ved bleskift.

3. Fleksibilitet og tilpasningsevne

Der findes modulære pusleborde fra uafhængige designfirmaer, som er særligt praktiske. De er mere individualiserede i designet og kan bestilles som åbne hylder eller med låger eller skuffer. Det særlige ved dem er, at når der ikke længere er brug for dem som pusleborde, kan de nemt omdannes til vidunderlige Montessori-hylder til børn, designerhylder til børneværelser, stuer eller badeværelser eller endda garderobeskabe. Praktisk og frem for alt et køb for livet.

De alsidige tilbygningsdele lader intet tilbage at ønske. Studio Belize puslekommode er baseret på Studio Belize træhyldesystemet af samme navn fra det berlinske designstudie Studio Belize.®. I stil med designklassikeren String Shelf kan den kombineres i..:

  • Montessori-hylde
  • Hylde til børneværelset
  • Garderobe til børn
  • Boghylde
  • Tonie-hylde (Tonie-kasse & figurer)
  • Garderobe til voksne
  • Skænk
  • Hylde med & uden skuffer eller låger
  • Blomsterhylde
  • Hylde til stuen
  • Hylde til køkkenet

kan omdannes til en hylde. Som svævehylde fås den som smal hylde eller bred hyl de. Studio Belize hylde- og puslebordssættet er et vidunderligt alternativ til unge designorienterede familier. Er du interesseret? Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og sikre dig Early Bird-tilbud!

4. Opbevaringsplads og organisering

En fordel ved et puslebord er, at det giver opbevaringsplads til barnets tøj, bleer, vådservietter og andre redskaber. Tænk over, hvilke ting du gerne vil have lige ved hånden, og hvor meget plads de kræver.

5. Placering og placering

Uanset om det er på børneværelset, i soveværelset eller på badeværelset, skal puslepladsen være let tilgængelig og godt oplyst. Hvis barnet sover i sit eget værelse om natten, er det praktisk at kunne skifte det direkte der. For at undgå træk bør pusleenheden ikke placeres direkte ved vinduet.

6. Forholdet mellem pris og ydelse

Puslekommoder fås i forskellige prisklasser, fra ca. 70 € til 700 €. Prisen afhænger af materiale, design og ekstra funktioner. Tænk over, hvilke funktioner der er vigtige for dig, og hvor meget du vil investere.

7. Kvalitet og sikkerhed

Sørg for, at puslebordet er stabilt og sikkert. Der må ikke være skarpe kanter eller hjørner. Materialerne skal være hudvenlige og fri for skadelige stoffer. Det er også praktisk, hvis du stadig kan bruge puslebordet , efter at du er holdt op med at skifte dit barn.

8. Konklusion

At vælge det rigtige puslebord afhænger af mange faktorer. Men med den rette information og en klar idé om dine behov, bliver beslutningen en leg. Det er værd at investere i et sikkert modulært puslebord af høj kvalitet, som giver din baby komfort, gør din hverdag lettere, og som du stadig kan bruge, når du er holdt op med at skifte din baby.

×