pikler-dreieck-mit-rutsche-baby

Legeidéer til klatretrekanten: alsidig legesjov

Fra eksperterne hos Studio Belize® - Designstudie for produkter til børn:

Den Klatretrekanten er et pædagogisk værdifuldt legeredskab, der giver dit barn et væld af legemuligheder fra de første kravleforsøg til skolealderen. Men hvad er egentlig de mange anvendelsesmuligheder for klatretrekanten med rutsjebane?

Her præsenterer vi 6 kreative legeideer, som vil gøre klatretrekanten til en uundværlig del af dit barns værelse! God fornøjelse med læsningen!

Hvilke muligheder er der for at lege på klatretrekanten?

pikler-trekant-Klatretrekanten-med-rutsjebane-dreng
Photo by IG:@Minafagerlund

1. babyer - trækker sig op på klatretrekanten

Klatretrekanttil babyer: Første klatreforsøg Fra 8-månedersalderen kan din baby få sine første erfaringer med klatretrekanten. For eksempel kan de øve sig i at trække sig op og udvikle vigtige muskler og koordination til at kravle og gå senere.

2. Rutsjebaner - med garanteret sjov!

Klatretrekant med rutsjebane: Endnu mere sjov med det ekstra rutsjebræt . Uanset om barnet stadig er lille eller allerede er lidt større - at rutsje glæder alle! Sørg for, at en blød overflade, som f.eks. en legemåtte, kan afbøde små og uundgåelige fald.

3. Kyllingestigen - 2-i-1 rutsjebane til klatretrekanten

Klatretrekant med hønsestige Brugen af klatretrekanten med hønsestige er især populær blandt mindre børn. Til dette formål kan rutsjebanen vendes om ifølge Pikler. Den har trin og ligner en hønsestige. Babyer kravler op ad den og er glade for deres klatre- og kravlesucceser. Det fremmer dit barns koncentration og motorik på en legende måde.

bæredygtige babyprodukter

4. Klatretrekanten: hænge og ligge ned

Hængende og liggende på klatretrekanten Hængende eller liggende på klatretrekanten styrker rygmusklerne og fremmer udviklingen af en sund kropsholdning - vigtigt for børn, der bruger meget tid på at sidde eller ligge ned.

5. Klatretrekanten som en tunnel til at kravle i

Byg en hule eller tunnel: Med et par tæpper eller lagner kan klatretrekanten nemt forvandles til en hyggelig hule eller en spændende tunnel. Det fremmer dit barns kreativitet og er rigtig sjovt!

6. Forhindringsbane til småbørn

Forhindringsbane for maksimal spænding: Med et par enkle trin kan du forvandle klatretrekanten til en spændende forhindringsbane. Klatretrekanten kan placeres i den ene side af rummet og en sækkestol eller sofa i den anden side. Nu er det op til dit barn at komme fra den ene side til den anden så hurtigt som muligt - uden at røre gulvet - God fornøjelse!

pikler-trekant-Klatretrekanten-med-rutsjebane-rickiracka

    RICKI RACKA®

    Klatretrekanten med rutsjebane

    til-produktet-button

    7. konklusion

    Klatretrekanten gør kreativ leg i hjemmet mulig! Uanset om det er en spændende Montessori-klatretrekant, gør dens alsidige anvendelsesmuligheder den interessant for småbørn i lang tid og motiverer dem til at bevæge sig.

    Med det rigtige tilbehør, som f.eks. et rutsjebræt , udvides legemulighederne. Men klatretrekanten har endnu mere at byde på: Den kan foldes sammen og endda bruges udendørs. Med en klatretrekant i træ følger du også Montessoris pædagogiske tilgang.

    Uanset om du vælger en Montessori-klatretrekant med rutsjebane eller for klatretrekanten uden rutsjebane. Der er ingen grænser for dit barns fantasi. Så hvad venter du på? Oplev de mange fantastiske muligheder, som klatretrekanten tilbyder dit barn. Skab et åbent legemiljø for kreativ sjov - med klatretrekanten med rutsjebane!

    Leder du efter en 1 års fødselsdagsgave? Læs vores blogartikel: Den perfekte gave til den 1-årige

    ×