Holzspielzeug

Trælegetøj - det må ikke mangle!

Fra eksperterne hos Studio Belize® - Designstudio for produkter til børn:

Trælegetøj er et vidunderligt valg for børn i alle aldre. Det er robust, holdbart og giver mange muligheder for kreativ leg. Trælegetøj giver også børn en fornemmelse af bæredygtighed, naturlige materialer og kvalitet.

Hvilket trælegetøj til babyer?

bæredygtige-babyprodukter

1. Pikler Trekant

Et meget specielt trælegetøj er Pikler Triangle. Pikler Triangle er opkaldt efter den ungarske børnelæge Emmi Pikler og er et klatrelegetøj til småbørn, der er designet til at udvikle børns motoriske færdigheder og uafhængighed.

pikler-trekant-Klatretrekanten-med-rutsjebane

RICKI RACKA®

Pikler Triangle med rutsjebane

til-produkten

Det er et fremragende eksempel på trælegetøj, der både er funktionelt og æstetisk. Det fremmer dit barns finmotorik og selvstændighed samt kropskoordination. Pikler Triangle er også et stilfuldt element, der visuelt forbedrer børneværelset og viser, at forældrene bekymrer sig om deres barns udvikling.

Denne artikel er også interessant: 5x grunde: Hvorfor en klatretrekant giver mening

2. Byggeklodser i træ

De er børneværelsets klassiker, som aldrig går af mode. Træbyggeklodser fremmer dit barns finmotorik, kreativitet og rumlige fantasi. Der findes mange forskellige typer af træbyggeklodser, fra simple firkantede klodser til byggeklodser i komplekse geometriske former.

3. Puslespil af træ

De udvikler dit barns finmotorik, problemløsningsevne og tålmodighed. Der findes mange forskellige typer træpuslespil, fra simple form-puslespil til komplekse landskabspuslespil.

Hvilket trælegetøj opmuntrer til kreativitet og er velegnet til rolleleg?

  • Pikler trekant
  • Køkkensæt i træ
  • Bondegård i træ
  • Garage i træ

Hvilket andet trælegetøj findes der?

  • Biler og tog i træ.
  • Trædukker og dyr

barneseng-bassinet

Hvorfor anbefales trælegetøj?

Trælegetøj har mange fordele i forhold til andre typer legetøj. Det er robust, holdbart og giver mange muligheder for kreativ leg. Det fremmer udviklingen af finmotorik, problemløsning, fantasi og selvstændighed. Trælegetøj giver også børn en følelse af bæredygtighed, naturlige materialer og kvalitet. Det er et godt valg til børn i alle aldre og en vidunderlig tilføjelse til ethvert børneværelse.

Måske vil følgende artikel også være af interesse? Montessori: Opmuntring gennem rumdesign og legetøj

×