Til din fødselsdag

Den perfekte gave til 1-årige

Leder du efter en gaveidé til 1 års fødselsdag eller en julegave til et barn på et år? Her finder du en liste over vidunderlige og meningsfulde gaver til 1-årige piger og drenge. Hvis du leder efter gaveanbefalinger til trælegetøj og andre nyttige gaveideer til 1-årige, er du kommet til det rette sted.

-------------------------------------

Påskegave: -15 € rabat på RICKI RACKA® klatretrekant med rutsjebane (kode: Ostern-Mit-RickiRacka) - Køb nu!

-------------------------------------

geschenk-1-jaehrige

Den perfekte gave til 1-årige

Fra eksperterne hos Studio Belize® - Designstudio for produkter til børn:

Leder du efter en gaveidé til 1 års fødselsdag eller en julegave til en etårig? Her finder du en liste over vidunderlige og meningsfulde gaver til 1-årige piger og drenge. Hvis du leder efter gaveanbefalinger til trælegetøj, men også andre nyttige gaveideer til 1-årige, er du kommet til det rette sted.

Hvilken gave til 1 års fødselsdagen?

1. Klatretrekant med rutsjebane til 1-årsfødselsdagen

Øverst på listen er klatretrekanten med rutsjebane i Pikler-stil. Den kaldes også Pikler-trekant-rutsjebane og er en vidunderligt vittig 1 års fødselsdagsgave. Det er et bæredygtigt trælegetøj, som er fremstillet af 100 % vedvarende råmaterialer. Småbørn elsker at klatre på klatretrekanten og teste og afprøve deres fysiske færdigheder. Det er et pædagogisk værdifuldt legetøj, der svarer til Montessoris og Piklers ideer.

pikler-dreieck-mit-rutsche-mama-kind

RICKI RACKA®
Pikler trekant med rutsjebane

til-produktet

Småbørn træner ikke kun deres hånd/fod-koordination, men også deres kreativitet. De udvikler hele tiden nye måder at lege på med Pikler-rutsjebanen eller selve klatreapparatet. Et børneværelse med en klatretrekant er som at have sin egen indoeventyrlegeplads derhjemme. Klatretrekanten med rutsjebane er velegnet som fødselsdagsgave til dine egne børn eller til venners eller slægtninges børn.
Det er især værd at købe trekantstativet i træ med den dobbeltsidede rutsjebane som 1 års fødselsdagsgave. Hvorfor det? Så kan børnene få glæde af hele Pikler Triangles legetid, ca. 7 år. Både småbørn på 1 år, børn på 2 år og børn på 7 år elsker Pikler Klatretrekanten med rutsjebane.

    2. Løbehjul til 1-årige

    Ligesom Pikler-trekanten er løbecyklen også et trælegetøj, der fremmer motorikken og er en skøn 1 års fødselsdagsgave eller julegave. Den klassiske tohjulede løbecykel stiller allerede større krav til balance og koordination hos det lille barn. Derfor anbefales den snarere til småbørn fra 18 måneder. Til 1-årige drenge og piger anbefaler vi derfor en løbecykel med tre eller endda fire hjul. Det understøtter barnets stabilitet yderligere.

    3. Montessori bogreol

    Det særlige ved Montessori-reolen er, at bogomslagene på de bøger, der opbevares der, præsenteres for det lille barn forfra. Det lille barn kan nemt se de bøger, der tilbydes, og opfordres til aktivt at vælge og tage en bog. Det er en fantastisk måde at opmuntre børn til at læse på. Montessori-bogreolen er en meningsfuld gave og på samme tid nyttig og æstetisk smuk. En sådan bogreol til børn er ikke en almindelig gave. Det viser også, at gavegiveren har tænkt grundigt over behovene hos det lille barn, der modtager gaven, og hans eller hendes forældre.

    bæredygtige-babyprodukter

    4. Garderobe til børn

    Børnegarderoben er en vidunderlig gave til jul eller 1 års fødselsdag. Men for at sikre, at garderoben til børneværelset virkelig bliver en fornøjelse, er det vigtigt at diskutere stilen med forældrene, før man køber den. For eksempel er en børnegarderobe, som forældrene ikke kan lide, eller som ikke passer stilmæssigt ind i børneværelset, ikke særlig sjov.
    Ellers er en børnegarderobe en vidunderlig gave, som både børn og forældre kan have glæde af i meget lang tid. Hvis børnegarderoben gives som en førstefødselsdagsgave, kan den være i brug i meget lang tid, afhængigt af modellen. Hvis garderoben til børneværelset er lavet af træ og er godt lavet, er børnegarderoben en solid og bæredygtig gave til børn og forældre.

    Liste over vores gaveidéer til 1 års fødselsdag:

    • Klatretrekant med rutsjebane
    • Løbecykel til 1-årige
    • Montessori bogreol
    • Garderobe til børn
    • Marmorbane
    • Gåvogn eller dukkevogn
    • Træklegetøj
    • Legetøj, der kan stables
    • Byggeklodser af træ
    • Krammedyr

    barnseng-bassinet-vugge


    For mere inspiration, læs vores blogartikel: Legetøj fra 1 år

    ×