6x idéer til indretning

Babyværelse til piger

At designe et babyværelse til en pige er en kilde til stor glæde for mange forældre. Der er utallige designmuligheder. Babyværelser til piger designes i en bred vifte af farver, fra sart lyserød til klassiske beige toner. Et harmonisk samspil mellem babymøbler, dekorationer, tilbehør, tekstiler og legetøj er en prioritet for mange forældre. Det skaber en god atmosfære for både baby og forældre, hvilket er særligt vigtigt i de første år af babyens liv.

Her finder du værdifulde indretningstips og ideer til et pigeværelse. Samlet af vores eksperter til babyværelser, der skaber en følelse af velvære og tryghed.

-------------------------------------

Tip: Oplev Studio Belize® Design Studio for baby- og børneprodukter - Oplev det nu!

-------------------------------------

mutter-baby

Babyværelse til piger: 6x indretningsideer

Indhold

  1. Must-haves i babyværelset til piger
  2. Puslebord til det daglige ritual
  3. Legeområde med kravlemåtte
  4. Vægdesign på pigernes babyværelse
  5. Træ- og Montessori-legetøj til babyer
  6. Babyværelse til piger: Børnenes klædeskab

1. tip: Must-haves på babyværelset til piger

Selvom pigeværelset ikke er særlig stort, bør der altid være nogle essentielle ting, uanset om det er et babyværelse til piger eller drenge

Tremmesengen bestemmer stilen på babyværelset

Din lille pige kommer til at tilbringe meget tid her. Især i de første leveår vil din baby ikke kun sove her om natten, men også om dagen. Afhængigt af din ønskede stil bør tremmesengen bestemme stilen på babyværelset. Vælg en klassisk barneseng, en legende eller en minimalistisk sengemodel.

-------------------------------------

Info: En babyseng, der vokser med dit barn, er velegnet til børn i alderen 0-4 år.

-------------------------------------

Barnesengen, der vokser med dit barn

For at være komfortabel og sikker bør din tremmeseng have to højdejusterbare madraspositioner. Den høje position gør madrassen til en nyfødt til en hylde, som forældrene kan bruge til at beskytte deres rygge.

Hvis barnet er mobilt, bør man vælge den lave madrasposition. Den garanterer, at din baby sover sikkert og ikke kan falde ud af sengen.

Uden et sidepanel kan dit barn mellem to og fem år selv komme ind og ud af sengen. Den kan også bruges som en "børnesofa" eller daybed.

krabbelmatte-baby

EverMat kravlemåtte
Ekstra hudvenlig - vegansk læder

2. tip Puslebord til det daglige ritual

En pusleenhed med en fastgørelse eller et puslebord med en puslemåtte er også vigtig. Puslebordet bør have følgende funktioner for at skabe en sikker, rygvenlig og behagelig pusleoplevelse for forældre og baby.

wickelkommode-weiss

Puslebord MOKU
Højdejusterbar og modulær
  • Puslebord med høje sidevinger
  • Højdejusterbar pusleflade
  • Masser af plads til pusleredskaber som vådservietter, bleer, cremer eller legetøj for at holde barnet beskæftiget på en meningsfuld måde.
  • Let at nå - pusleredskaber skal være inden for rækkevidde
  • En stødabsorberende, behagelig og hudvenlig puslemåtte

Designet af puslekommoden og pusleunderlaget skal selvfølgelig være koordineret med resten af indretningen på barnets værelse. Ikke desto mindre anbefaler vi, at du prioriterer puslebordets funktionalitet. Da du kommer til at skifte din lille pige flere gange om dagen, er den rigtige højde, nok opbevaringsplads og en stor pusleflade afgørende for sikker, komfortabel og rygvenlig bleskiftning.

-------------------------------------

Tip: En puslekommode, der vokser med din baby, kan laves om til en hylde efter bleskiftet.

-------------------------------------

3. tip: Legeplads med kravlemåtte

Tumletid på pigeværelset: Vi anbefaler en kravlemåtte af høj kvalitet til legeområdet. Du kommer til at tilbringe meget tid på gulvet med din baby. Uanset om det er siddende, knælende eller med benene over kors, så foregår mavetid, kravlen og de fleste babylege på gulvet.

krabbelmatte-braun

EverMat kravlemåtte
Ekstra hudvenlig - vegansk læder

Kravlemåtter med særligt tætte skumkerner beskytter babyer mod kolde overflader som stengulve, fliser eller endda uopvarmet parket. De isolerer nedefra, beskytter babyer mod utilsigtede skader, når de sparker, og giver faldbeskyttelse til de første og stadig usikre forsøg på at gå og stå. Kravlemåtter kan ikke kun bruges i pigebørnehaver, de kan bruges i alle rum i dit hjem for at holde din baby sikker og komfortabel.

-------------------------------------

Vigtigt: best crawling mat er særligt hudvenlig, dvs. NON TOXIC! Ingen skadelige stoffer, ingen PVC og ingen phthalater!

-------------------------------------

4. tip: vægdesign til babyens pigeværelse

Bløde pastelfarver og bløde tekstiler

Hvide babyværelser ser ofte kølige ud. Bløde og dæmpede farver er derfor populære til vægdesign på pigeværelset.

Med pastelfarver som rosa, gul, beige eller endda lyseblå kan du skabe en vidunderlig legeverden, der stimulerer dit barns fantasi og kreativitet.

5. tip: Træ- og Montessori-legetøj til babyer

Aktivitets- og Montessori-legetøj er noget for alle forældre, der sætter pris på meningsfulde aktiviteter for deres babyer.

Klatretrekant RICKI RACKA ®
Fremmer motoriske færdigheder og kreativitet

Bevægelse spiller en særlig rolle for babyer. Eksperter siger, at bevægelse er for babyer, hvad læsning af bøger er for voksne. Bevægelse stimulerer hjernen og fremmer motivation og kreativitet hos babyer.

Aktivitetslegetøj som Emmi Pikler klatretrekanten understøtter den alderssvarende udvikling hos babyer og småbørn. Babyer kan træne deres motoriske færdigheder og muskler i en tidlig alder. I overensstemmelse med ideen om fri leg bruger babyer og småbørn klatretrekanten som klatrelegetøj, kravletunnel eller hule. For hvert trin, der klatres op, styrkes barnets selvtillid, hvilket bogstaveligt talt får dit barns øjne til at lyse op.

-------------------------------------

Tip: Motorisk legetøj som Pikler-trekanten med r utsjebane bør være lavet af ubehandlet træ - hudvenligt og fri for skadelige stoffer.

-------------------------------------

6. tip: Babyværelse til piger: Børnenes klædeskab

Et Montessori-åbent børnegarderobe tilbyder værdifuld pædagogisk opbevaringsplads. Der er masser af plads til babytøj som bodyer, babysokker, babyjakker, babybukser og babysko. Når babyen er blevet et lille barn på halvandet til to år, fremmer denne børnegarderobe dit barns selvstændighed i henhold til Maria Montessoris principper.

kinderkleiderschrank-kindergadrobe

Børnegarderobe MOKU
Med højdejusterbar tøjstang

Børn lærer selvstændighed i en tidlig alder ved selv at tage deres tøj af og på.

Med en åben børnegarderobe har du nok opbevaringsplads og hylder til at holde din lille piges børneværelse ryddeligt og smukt.

-------------------------------------

Tip: Børnegarderober skal være åbne og nemme for børn at nå - helst med højdejusterbare tøjstativer.

-------------------------------------

×